Carne de curcan la cuptor

Mod de pregatire :

    Punem pulpele de curcan intr-un castron mai mare sa incapa, punem sare, rozmarin, usturoi, piper, paprica, cimbru, nucsara, turnam vin c-am o sticla mai oprim o cana de vin pentru pus in tava, ulei, completam cu apa si o lasam la marinat vreo doua zile la rece.

    O punem in tava la copt cu o cana de vin si deasupra punem folie de aluminiu, lasam la copt, iar la sfarsit luam folia de aluminiu si mai lasam pana se rumeneste.

Ingrediente :

carne de curcan, cele mai bune sunt pulpele 


Pentru marinat :

vin alb 

rozmarin 

usturoi pudra 

piper 

paprica dulce 

sare 

cimbru 

nucsoara 

ulei 

apa 

POFTA BUNA!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți