Chec

Mod de preparare :

    Separam ouale galbenusurile de albusuri.

    Intr-un bol punem albusurile si praful de sare si le batem spuma dupa ce sa intarit, punem zaharul vanilat si zaharul tos si omogenizam pana se topeste zaharul.

    Uleiul il amestecam cu galbenusurile.

    Punem cate putin galbenusurile peste albusuri si de sus in jos cu o spatula le incorporam pe toate, apoi punem faina si praful de copt in ploaie amestecand la fel cu spatula.

    Impartim coca in doua si intr-o partem incorporam cacaua si in cealanta o lasam asa.

    Intr-o tava de cozonac unsa cu un pic ulei sau tapetata cu hartie de copt, punem o lingura din coca alba apoi peste una de coca neagra si tot asa pana terminam compozitia, dam la cuptorul prencalzit 30-40 min la foc mediu ( faceti textul cu o scobitoare ).

Ingrediente:

5 oua 

200g faina 

1 lingurita praf de copt 

2 linguri cacao 

4 linguri ulei 

2 pliculete zahar vanilat 

1 praf de sare 

200g zahar tos 

POFTA BUNA!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți