Cheesecake la cuptor

Mod de preparare :
Biscuiti ii faramitam si ii amestecam cu untul topit. Ii punem intr-o tava de tort apasand cu un pahar cat sa se aplatizeze, d-am la cuptorul prencalzit la 180°C timp de 15 min. Cand este gata il lasam sa se raceasca si facem crema.
Crema de branza eu am folosit Creme Clasic 200g.
Intr-un bol punem crema de branza, smantana si zaharul si amestecam cu o spatula foarte bine totul. Adaugam ouale unu cate unu, omogenizam bine punem esenta de vanilie, coaja rasa de la o lamaie si la final faina, omogenizam totul bine cu spatula si apoi o punem peste blatul de biscuiti, nivelam, imbracam tava in folie de aluminiu si o punem in alta tava care am pus apa calda c-am la jumatatea tavi cu Cheesecake, o d-am la cuptorul prencalzit 1 ora si jumatate la 150°C.
Cand este gata il scoatem si il lasam sa se raceasca 5-6 ore.
Cheesecake-ul stim ca este gata cand miscam de tava si nu este lichid la suprafata si este foarte bine inchegat.
Ingrediente :
300g biscuiti digestivi
200g zahar
200g smantana
150g unt topit
50g faina
1 esenta vanilie
5 oua
1 kg crema de branza
coaja rasa de la o lamaie