Cheesecake la cuptor

Mod de preparare :

     Biscuiti ii faramitam si ii amestecam cu untul topit. Ii punem intr-o tava de tort apasand cu un pahar cat sa se aplatizeze, d-am la cuptorul prencalzit la 180°C timp de 15 min. Cand este gata il lasam sa se raceasca si facem crema.

    Crema de branza  eu am folosit Creme Clasic 200g.

    Intr-un bol punem crema de branza, smantana si zaharul si amestecam cu o spatula foarte bine totul. Adaugam ouale unu cate unu, omogenizam bine punem esenta de vanilie, coaja rasa de la o lamaie si la final faina, omogenizam totul bine cu spatula si apoi o punem peste blatul de biscuiti, nivelam, imbracam tava in folie de aluminiu si o punem in alta tava care am pus apa calda c-am  la jumatatea tavi cu Cheesecake, o d-am la cuptorul prencalzit 1 ora si jumatate la 150°C.

    Cand este gata il scoatem si il lasam sa se raceasca 5-6 ore.

    Cheesecake-ul stim ca este gata cand miscam de tava si nu este lichid la suprafata si este foarte bine inchegat.

Ingrediente :

300g biscuiti digestivi 

200g zahar 

200g smantana 

150g unt topit 

50g faina 

1  esenta vanilie 

5 oua 

1 kg crema de branza 

coaja rasa de la o lamaie 

POFTA BUNA!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți