Chiftele marinate

Mod de pregatire :

    Chiftelele :

    Punem carnea tocata intr-un castron, adaugam ceapa toacata marunt, usturoiul tocat marunt, pesmetul, faina, oul, patrujelul tocat, facem mingiute si le prajim un pic in ulei. Le scoatem le asezam intr-o tava.

    Sosul de rosii :

    Rosiile decojite si tocate mai mare, sosul de rosi si calim in uleiul ramas de la chiftele, adaugam ramurele de cimbru, busuioc, sare, usturoi verde, piper, condiment legume, si la sfarsit un pic smantana pentru gatit. Adaugam sosul peste chiftelute si d-am la cuptor pana fierb un pic impreuna. 

Ingrediente :

500g carne tocata 

1 ceapa tocata marunt 

3-4 catei usturoi 

1 ou 

1 lingura faina 

2 linguri pesmet 

patrujel verde 

2-3 linguri de ulei

sare

piper 


Sosul de rosii:

200g sos rosi 

500g rosii proaspete 

cateva ramurele de cimbru 

condiment de legume 

1 ceapa 

putin busuioc 

smantana pentru gatit 

usturoi verde 

POFTA BUNA!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți