Cozonac cu Nuttela si nuca

Mod de preparare :

    Drojdia o marim cu o lingura  zahar, o lingura faina si o lingura faina.

    Faina o cernem intr-un bol mare.

    Peste faina adaugam ouale, vanilia, un pic sare, drojdia marita, laptele cu zahar si coaja de lamaie, untul si facem o coca care o framantam cu jumatate ceasca ulei. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.

    Facem o foaie intinsa care o ungem cu Nuttela si punem nuca rulam punem in forma de cozonac mai lasam sa creasca apoi ungem cu galbenus de ou si dam la cuptorul prencalzit (facem textul cu betisorul).

Ingrediente :

500g faina 

100g zahar 

2 oua 

20g drojdie 

coaja de la o lamaie 

esenta de vanilie 

 20g unt  

30ml lapte

putina sare

jumatate de ceasca de ulei


Umplutura :

nuca 

Nuttela 


Pentru uns :

un galbenus de ou 

apa cu zahar 

POFTA BUNA!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți