Cozonac cu Nuttela si nuca

Mod de preparare :
Drojdia o marim cu o lingura zahar, o lingura faina si o lingura faina.
Faina o cernem intr-un bol mare.
Peste faina adaugam ouale, vanilia, un pic sare, drojdia marita, laptele cu zahar si coaja de lamaie, untul si facem o coca care o framantam cu jumatate ceasca ulei. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.
Facem o foaie intinsa care o ungem cu Nuttela si punem nuca rulam punem in forma de cozonac mai lasam sa creasca apoi ungem cu galbenus de ou si dam la cuptorul prencalzit (facem textul cu betisorul).
Ingrediente :
500g faina
100g zahar
2 oua
20g drojdie
coaja de la o lamaie
esenta de vanilie
20g unt
30ml lapte
putina sare
jumatate de ceasca de ulei
Umplutura :
nuca
Nuttela
Pentru uns :
un galbenus de ou
apa cu zahar