Kaiserschmarrn

Mod de preparare :

    Separam ouale, galbenusurile de albusuri.

    Galbenusurile le punem intr-un castron si le batem cu 3 linguri de zahar pana capata o culoare galben pal. Adaugam esenta de vanilie, laptele, si putin cate putin faina omogenizam toate ingredientele.

    Albusurile le batem spuma cu putina sare.

    Albusurile le adaugam cate o lingura in galbenusuri amestecand de sus in jos pana incorporam tot. Lasam sa stea cateva minutele si pregatim tigaia pentru copt.

    Punem un pic unt, topim si adaugam 2-3 polonice de coca in tigaie, presaram deasupra stafide, prajim pe o parte apoi o intoarcem si o rupem pur si simplu. 


    Cand este gata presaram cu zahar pudra si servim cu sos de mere dupa preferinta fiecaruia.

Ingrediente :

4 oua 

3 linguri zahar 

300ml lapte 

1 cana faina

1 esenta de vanilie 

un varf sare 


Pentru umplut :

stafide 3-4 linguri inmuiate in esenta de rom 

esenta rom


Pentru uns : 

unt


Pentru ornat :

zahar pudra, sos de mere, ce doriti 

POFTA BUNA!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți