Kaiserschmarrn

Mod de preparare :
Separam ouale, galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile le punem intr-un castron si le batem cu 3 linguri de zahar pana capata o culoare galben pal. Adaugam esenta de vanilie, laptele, si putin cate putin faina omogenizam toate ingredientele.
Albusurile le batem spuma cu putina sare.
Albusurile le adaugam cate o lingura in galbenusuri amestecand de sus in jos pana incorporam tot. Lasam sa stea cateva minutele si pregatim tigaia pentru copt.
Punem un pic unt, topim si adaugam 2-3 polonice de coca in tigaie, presaram deasupra stafide, prajim pe o parte apoi o intoarcem si o rupem pur si simplu.
Cand este gata presaram cu zahar pudra si servim cu sos de mere dupa preferinta fiecaruia.
Ingrediente :
4 oua
3 linguri zahar
300ml lapte
1 cana faina
1 esenta de vanilie
un varf sare
Pentru umplut :
stafide 3-4 linguri inmuiate in esenta de rom
esenta rom
Pentru uns :
unt
Pentru ornat :
zahar pudra, sos de mere, ce doriti