Muraturi asortate

Mod de preparare :

   Pentru inceput sterilizam borcanele. Ingredientele le punem dupa cum avem marimea borcanului.

    Facem o moare (saramura) (o lingura de sare la un litru de apa) piper, foi de dafin, boabele de mustar. 

    Punem in borecane muraturile asortate, punand in fiecare sfecla rosie, conopida, ciuperci, brocoli, cate un catel de usturoi, morcov, etc., fiecare ce doreste. Adaugam moarea peste legume si punem capacele si lasam la rece.

     Le pastram in camara la rece.

Ingrediente :

ciuperci (creasta cocosului )

varza 

sfecla rosie 

conopida 

foi de dafin

piper 

boabe

sare

boabe de mustar

apa

catei de usturoi

POFTA BUNA!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți