Napolitane cu caramel si nuca

Mod de preparare :

    Intr-un castron punem untul la temperatura camerei si zaharul pudra  mixam pana omogenizam ca o crema, apoi adaugam ouăle rand pe rand pana se omogenizeaza.

    Sosul de caramel cu nuca :

    Intr-o craticioara punem zaharul si apa si lasam sa fiarba pana isi schimba culoarea spre maroniu, apoi adaugam crema de oua cu unt si zahar, amestecand incontinu pana facem o crema caramel si o lasama sa mai fiarba un pic si apoi adaugam nuca si am terminat crema pentru umplerea foilor de napolitana. Umplem foile de naplolitană si le presam cu ceva, dand la rece pana se inmoaie foile de napolitana sau a doua zi.

Ingrediente :

250g nuca macinata 

250g zahar tos

200g unt

150g zahar pudra 

150ml apa

4 oua

1 pachet foi de napolitana 

si sos de caramel

POFTA BUNA!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți