Negresa cu glazura de ciocolata

Mod de preparare :

    Intr-un bol mai mare adaugam faina, zaharul, cacaua, zaharul vanilat, putina sare, praful de copt, le amestecam cu un tel si punem restul ingredientelor umede, laptele, untul topit, ouale, omogenizam bine cu un tel toate ingredientele. Incalzim cuptorul la 150°C. Punem compozitia rezultata intr-o tava patrata cu dimensiunea de 20cm si o bagam la cuptorul prencalzit la 150°C pentru 40min. Cand o scoatem din cuptor o lasam sa se raceasca si facem glazura.

    Glazura: Rupem ciocolata si o punem intr-un bol pe bain- marie, pana se topeste, adaugam si smantana dulce(frisca lichida ) si amestecam pana se omogenizeaza. Cand se raceste un pic o punem peste negresa rece .

Ingrediente:

250ml lapte 

250 g faina

200g zahar 

100g unt topit

50g cacao

5g praf de copt

3 oua 

2 pliculete zahar vanilat 

putina sare 


Pentru glazura :

50 g ciocolata amaruie si 150g ciocolata cu lapte 

100ml smantana dulce 

POFTA BUNA!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți