Negresa cu glazura de ciocolata

Mod de preparare :
Intr-un bol mai mare adaugam faina, zaharul, cacaua, zaharul vanilat, putina sare, praful de copt, le amestecam cu un tel si punem restul ingredientelor umede, laptele, untul topit, ouale, omogenizam bine cu un tel toate ingredientele. Incalzim cuptorul la 150°C. Punem compozitia rezultata intr-o tava patrata cu dimensiunea de 20cm si o bagam la cuptorul prencalzit la 150°C pentru 40min. Cand o scoatem din cuptor o lasam sa se raceasca si facem glazura.
Glazura: Rupem ciocolata si o punem intr-un bol pe bain- marie, pana se topeste, adaugam si smantana dulce(frisca lichida ) si amestecam pana se omogenizeaza. Cand se raceste un pic o punem peste negresa rece .
Ingrediente:
250ml lapte
250 g faina
200g zahar
100g unt topit
50g cacao
5g praf de copt
3 oua
2 pliculete zahar vanilat
putina sare
Pentru glazura :
50 g ciocolata amaruie si 150g ciocolata cu lapte
100ml smantana dulce