Pasca cu branza si stafide

Mod de preparare :

    Punem intr-un castron faina, facem un locusor in mijloc si adaugam drojdia  punem laptele caldut cu zaharul. In laptele caldut punem zaharul. Adaugam galbenusurile, coaja de lamaie, untul, si sarea. Framantam pana rezulta un aluat in care adaugam si 50ml ulei la framantat. 

    Lasam la crescut pana isi dubleaza marimea si ne ocupam de umplutura.

    Umplutura : Amestecam toate ingredientele intr-un castron pana facem ca o pasta in care adaugam si stafidele.

    Aluatul il impartim in doua.

    O parte il asezam pe fundul tavi iar o parte facem o impletitura de o asezam in jurul tavi, iar in mijloc punem umplutura.

    Dam la cuptor la foc potrivit 170°C pana pasca este bine coapta si umplutura bine legata.

    Inainte de a o taia lasati-o sa se raceasca.

Ingrediente :

Aluatul :

500g faina

120g zahar

250ml lapte caldut 

2 galbenusuri 

10g drojdie uscata 

coaja de la o lamaie 

un praf de sare 

50g unt topit + 50ml ulei 


Umplutura:

400g branza de vaci 

2 oua 

2-3 linguri zahar 

100g stafide 

3 linguri de gris 

2 plicuri zahar vanilat 

1 esenta vanilie 

coaja de la o lamaie 

POFTA BUNA!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți