Piept de pui cu Curry

Mod de pregatire :
Pieptul de pui tocat fasiute mici il marinam cu curry, sare si piper. Tocam o ceapa si o calim pana devine sticloasa adaugam pieptul de pui, calim un pic si adaugam apa. Fierbem pana se inmoaie pieptul de pui. Adaugam marul, banana si boia iute sau dulce dupa gustul fiecaruia si fierbem pana se inmoaie marul si scade sosul.
Intr-un castronel batem cu un pic de apa lingura de faina si o adaugam peste pieptul de pui, mai lasam cateva minutele, asezonam cu sare si condimente dupa gustul fiecaruia daca mai este nevoie si servitil cu orez fiert basmatic.
Ingrediente :
1 piept de pui dezosat
1 ceapa
curry
sare
piper
1 mar decojit si tocat cubulete
1 jumatate banana decojita si tocata bucatele
o lingura faina sau faina de cocos
apa si ulei
boia de ardei iute dupa gust
Garnitura :
orez basmatic