Prajitura cu crema de vanilie si compot de caise

Mod de preparare :
Separam oauale, galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le batem cu zaharul, esenta de vanilie, un pic sare si praful de copt. Albusurile le batem spuma si adaugam peste ele galbenusurile, iar la sfarsit adaugam faina . Punem intr-o tava, ce forma doriti si dati la cuptorul prencalzit (faceti testul cu betisorul ).
Umplutura ,crema :
Budinca de vanilie o preparam cu 350ml lapte, 2 linguri zahar sau mai mult, cat de dulce doriti si o lasati la rece cu folie de plastic deasupra sa nu faca coaja.
Frisca o bateti, si daca este necesar si vreti sa fie dulce puneti si cateva linguri de zahar pudra.
Dupa ce sa racit budinca de vanilie o amestecam cu frisca.
O parte mai mica din crema punem o lingura de nutella si o pastram pentru pus deasupra pe prajitura.
Montam prajitura :
Dupa ce blatul sa racit il taiem in doua si punem, o felie blat care o insiropam cu siropul de la compotul de caise, punem si caisele iar deasupra punem crema de vanilie, apoi felia cealanta de blat, la fel o insiropam si adaugam crema de vanilie cu nutella eu am pus si nuca rasa si cateva caise.
Ingrediente :
Blatul:
4 oua
4 linguri zahar
4 linguri faina
1 lingurita praf de copt
1 esenta vanilie
un pic sare
Umplutura :
400 ml frisca
1 budinca vanilie
1 lingura Nutella sau alt fel de ciocolata ce doriti
1 compot caise
Pentru decor :
nuca rasa cateva linguri
3 caise din compot