Prajitura cu dulceata de coacaze rosi 

Mod de preparare:

    Intr-o forma de tort sau un inel pentru prajituri punem o podea de piscoturi.

    Deasupra piscoturilor punem dulceata de coacaze rosi si apoi adaugam crema.

    Gelatina o punem intr-un mic castronel cu apa.

    Intr-o craticioara pe foc mic facem crema din 5 galbenusuri, 2 linguri faina, 200g zahar, o esenta vanilie. Apoi o lasam  sa devina calduta si adaugam gelatina.

    Frisca lichida o batem si o punem in crema de mai sus care sa racit omogenizam. 

    Turnam crema peste dulceata de coacaze si piscoturi si o lasam la rece 5-6 ore sau peste noapte.


    Ornam cum dorim.

Ingrediente :

piscoturi 

dulceata de coacaze rosi


Crema :

5 galbenusuri 

2 linguri faina 

200g zahar

o esenta vanilie 

30g gelatina 

500ml frisca 

POFTA BUNA!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți