Semmelknödel

Mod de preparare :

    Taiati painea in cuburi mai groase si puneti-le intr-un castron.

   Laptele se incalzeste un pic si se toarna peste bucatile de paine lasam sa se inmoaie 30min.

   Intre timp curatati ceapa o tocati si o caliti un pic.

   Adaugam peste bucatile de paine ouale, ceapa, patrujelul, sarea, faina si amestecam toate ingredientele, facem bile de dimensiuni egale.

   Intre timp punem o oala cu apa pe foc si o lasam sa dea in clocot apoi dam mai incet si adaugam galustele de paine fierbem vreo 20min.

   Galustele se vor ridica la suprafata apei.

   Scoatem cu o paleta si le servim cu friptura, sos cum doriti.

Ingrediente :

12 feli sau rulouri mici de paine care a ramas cu o zi inainte 

375ml lapte 

4 oua 

1 ceapa 

1 buc patrujel 

sare 

faina 

POFTA BUNA!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți