Tarta cu fructe

Mod de preparare :
Separam ouale. Galbenusurile cu zaharul, faina si praful de copt. Albusurile spuma. Le impreunam si le amestecam usor cu o spatula de jos in sus pana la omogenizare. Punem intr-o forma de tarta si dam la cuptor pana se coace. Dupa ce sa copt insiropam cu compot, punem dulceata si turnam budinca, asezam fructele si siropul de gelatina.
Budinca o facem si o turnam deasupra blatului.
Am facut un sirop din zahar si apa, si am dat in fiert pana sa topit zaharul am adaugat un pic fructele feliate atat cat sau inmuiat un pic si au luat dulceata, le-am scos si le-am adaugat deasupra budinci.
Gelatina am pus-o in apa cu zahar in care am pus fructele si am dat in clocot pana sa topit gelatina, am adaugat-o deasupra fructelor cu o lingura.
Lasam la rece cateva ore sau peste noapte.
Ingrediente :
Blat:
3 oua mari
3 linguri zahar
3 linguri faina
juma lingurita praf de copt
Umplutura :
1 budinca vanilie
cateva linguri dulceata capsune
fructe : ( struguri si nectarine )
gelatina
compot