Tiramisu

Mod de preparare :
Incepem cu galbenusurile si zaharul pudra care le omogenizam impreuna. Daca nu puneti galbenusuri amestecati zaharul pudra cu mascarponele.
Batem frisca tare si o punem peste mascarpone omogenizam impreuna cu o lingura de lemn sau o spatula.Cand crema este gata trecem la montarea tiramisului.
Cafeaua o faceti si o lasati sa se raceasca un pic, apoi adaugati in ia si esenta de rom, luam cate un piscot si il inmuiem fugitiv prin cafea si aranjem in ce forma doriti dv. piscoturile.
Puneti un strat de piscoturi unul de crema si iar un strat de piscoturi deasupra putina crema si ornati cu cacao cernuta deasupra.
O lasam peste noapte la rece atat cat sa se imbine aromele si sa absoarba piscoturile crema.
Ingrediente :
piscoturi
1 cutie mascarpone
100g zahar pudra
400ml frisca
cafea
3 galbenusuri daca doriti sa fie mai galben daca nu ,nu puneti .
o esenta rom sau rom ////daca folositi rom o sa aveti o prajitura mult mai aromata si fina ca de cofetarie
Decor :
cacao