Zucchini cu carne tocata in sos tomat la cuptor

Mod de pregatire :
Zucchini il taiem in patru si il scobim ca niste barcute, miezul daca nu are seminte se poate folosi tocat marunt la umplutura.
Ceapa o taiem marunt.
Morcovul il taiem marunt cubulete.
Ceapa si morcovul le calim in un pic de ulei, cat sa se inmoaie un pic, adaugam carnea tocata o calim si pe ia impreuna cu ceapa si morcovul, adaugam un pahar de apa si lasam sa fiarba un pic, adaugam sare, piper, curry, condiment dupa gust si lasam sa fiarba pana scade apa, cand a scazut adaugam un ou si o lingura de pesmet sau miez de paine daca nu aveti pesmet si umplem zucchini, presaram deasupra cascaval ras si ii asezam intr-o forma la cuptor cu folie de aluminu deasupra sau capac ii lasam pana ce sau inmuiat zucchini.
Intr-un caston preparam finalul punem un pahar de apa, smantana pentru gatit sosul de rosi si o lingura de faina, condimentam, amestecam si turnam peste zucchini mai lasam pana fierbe sosul se va ingrosea un pic, servim cu salata dupa preferinta fiecaruia.
Ingrediente :
1 zucchini mare
1 ou
1 ceapa mare
1 morcov mare
500g carne tocata
patrujel
ceapa de tuns -arpagic (chives in engleza sau schnittlauch in germana )
sare
piper
curry
condiment
1 lingura pesmet
cascaval ras
putina smantana de gatit
1 lingura faina
300g sos de rosi